CURVY Q. BLOG: Curvy Q takes on new adventures……

Blog, blog, bloggerdeblog
….

Goh, mijn eerste blog. Nooit gedacht dat ik in deze wereld terecht zou komen. Eigenlijk vind ik het superspannend en heel erg eng tegelijkertijd.

 

Een blog schrijven spookt al een tijdje door mijn hoofd, maar ook steeds dezelfde vragen: over wat moet ik het dan hebben, vind ik wel genoeg inspiratie om regelmatig te schrijven, ben ik wel goed genoeg, hoe begin je eraan ? Dus ben ik aan het googlen gegaan en ik kreeg ik het nog benauwder. Ik botste op een hoop do’s en don’t’s waar ik zelfs nog nooit een idee van had. Blijkbaar zijn er studies geweest over hoe lang een blog moet zijn, welke de meest populaire lay-out is, hoe je woorden moet hashtaggen en ga zo nog maar een tijdje door. Het zweet brak me helemaal uit.
Lang heb ik gedraaid en gekeerd, begin ik eraan of toch maar niet. Is het wel iets voor mij ?

Nachten heb ik er toch wel van wakker gelegen.

Tot een vriendin van me fijntjes opmerkte: ‘Je dacht dat je nooit yogales zou geven. Dat was ook eng, tot je de sprong waagde en voor een klas stond of zoals nu als je privé les geeft. Ik hoor je dat niet meer zeggen, je vindt het superleuk.’ Hmm, ze heeft een punt. Daar had ik niet echt een zinnig antwoord op, enkel dat ze gelijk had. Dank je S. om me met mijn neus haarfijn op de feiten te drukken.

Yoga Teacher Training

Yoga Teacher Training, Gent

So, here I go…een nieuw avontuur, een sprong in het onbekende….
Het beste en het gemakkelijkste waarover ik kan schrijven is mijn leven, mijn ervaringen, mijn kijk op de wereld. Daar weet ik het meeste over omdat ik het meemaak, toch ?
Ok, let’s talk about yoga…op dit moment staat yoga hoog op mijn lijstje van dagelijkse dingen waar ik me mee bezig hou. Om eerlijk te zijn ben ik eraan verslaafd. Als het van mij afhangt zou ik het 24/7, 7/7 doen. Maar spijtig genoeg zijn er nog een hoop andere zaken die ook moeten gebeuren.

Dus, lieve mensen, we praten later verder, mijn dagelijks to do-lijstje roept me…

XOXO

Curvy Queen

Zin om zelf aan de slag te gaan? Contacteer Pascale voor een privéles!