Ayurvedische Consultatie

Een belangrijk aspect van Ayurveda is het identificeren van de unieke prakriti van de persoon - met andere woorden: de ideale balans. Is deze persoon uit evenwicht, bepaald door vikriti, dan biedt Ayurveda een oplossing door gebruik te maken van geschikte voeding, kruiden, aromatherapy, mancha-karma, massagebehandelingen, muziek, yoga en meditaties om zo de innerlijke balans en harmonie, specifiek voor die persoon, te herstellen.

Tijdens jouw Ayurvedische consultatie, zullen we samen jouw gezondheidszorgen bekijken, dit zowel vanuit het lichamelijke, emotionele als het spirituele oogpunt. Door een samenwerking van Ayurveda en moderne wetenschappen, zal jouw sessie zich focussen op zowel jezelf als individuele persoon, die kampt met een gezondheidsprobleem, als op de oorzaak: het gezondheidsprobleem zelf.

Onder een typische consultatie zal ik, als Ayurvedisch Coach, een volledige geschiedenis maken van je gezondheidsachtergrond en je manier van leven, rekening houdend met de noden en keuzes van jouw persoonlijke leven. Afgaande op deze beoordeling, volgt er een gepersonaliseerde verbeterde formule voor lichaam/geest/ziel. Deze zal bestaan uit aanbevelingen op gebied van voeding, stressbeheersing, yogastijlen, emotionele heling, voedings -en kruidensupplementen.


Consultatie:          60 min.


Wil je graag een afspraak voor een Ayurvedisch Consult, klik dan hier