Prijzen

Een yogales bij je thuis, op je werk of in de homestudio van Curvy Queen Yoga?

Er zijn verschillende pakketten mogelijk, afgestemd op jouw noden en wensen, steeds kleine groepen.

Privéles bij je thuis of op het werk

1 uur @   75 € – 1 persoon (elke persoon extra is + 10€)

Niet zeker of je met privé sessies wil starten of wil je gewoon meer details krijgen? Plan dan een 1×1 uurtje met mij. Tijdens dit gesprek en les zullen we ontdekken of yoga iets voor jou is en  kan ik meer te weten komen over waar je aan zou willen werken tijdens onze sessies.

Beurtenkaarten:

10 beurtenkaart (in 1x te betalen): 550 € (elke persoon extra +100€)
10 x yogales (60 min.) (max. 3 maand geldig)
Persoonlijke aanpak
Meditatiemuziek voor thuis
Gebruik van yogablokken, straps en een yogamat

Wil je privéles op een regelmatige en consistente basis? Dan is dit het pakket voor jou! Dit pakket is bedoeld om jou te helpen duidelijkheid en vertrouwen te winnen rond yoga-beoefening thuis, en ook aandacht te besteden aan jouw specifieke vragen of opmerkingen. Samen met mij. De sessies vinden plaats in jouw huis of op je werk (indien mogelijk). Ook inbegrepen is een 60 minuten ontdekkingsreis waar we zullen praten over jouw behoeften en doelstellingen bij een lekkere koffie of thee.

Privéles in de home studio van Curvy Queen Yoga

1 uur @ 50 € – 1 persoon (elke persoon extra +10€)

Niet zeker of je met privé sessies wil starten of wil je gewoon meer details krijgen? Plan dan een 1×1 uurtje met mij. Tijdens dit gesprek en les zullen we ontdekken of yoga iets voor jou is en  kan ik meer te weten komen over waar je aan zou willen werken tijdens onze sessies.

Beurtenkaarten:

10 beurtenkaart (in 1x te betalen): €300 (elke persoon extra +100€)

10 x yogales (60 min.) (max. 3 maand geldig)
Persoonlijke aanpak
Meditatiemuziek voor thuis
Gebruik van yogablokken, straps en een yogamat

Wil je privéles op een regelmatige en consistente basis? Dan is dit het pakket voor jou! Dit pakket is bedoeld om jou te helpen duidelijkheid en vertrouwen te winnen rond yoga-beoefening thuis, en ook aandacht te besteden aan jouw specifieke vragen of opmerkingen. De sessies vinden plaats in alle rust, in de homestudio van Curvy Queen Yoga. Ook inbegrepen is een 60 minuten ontdekking sessie waar we zullen praten over jouw behoeften en doelstellingen bij een lekkere koffie of thee.