Over Pascale

Aangenaam! Ik ben Pascale, jouw toekomstige yoga teacher.

Pascale

Tijdens één van mijn vele reizen in Azië, kwam ik in 2009 voor het eerst in contact met yoga in Indië. Ik had last van rugproblemen en merkte al snel dat yoga niet alleen mijn lichaam weer in balans bracht, maar mij ook mentaal sterker maakte.

Yoga teacher

Mijn passie voor yoga werd in de maanden erna alleen maar groter. Zo sterk zelfs, dat ik besloot om mezelf er volledig in onder te dompelen en een opleiding tot Yoga Teacher te volgen, ‘The Art Of Teaching Yoga’. Na 200h yoga-opleiding, verschillende workshops en minstens het vijfvoud aan verdiepende oefeningen thuis, mocht ik mezelf Certified Yoga Teacher noemen. Ik besloot om een eigen praktijk op te starten.

In mijn omgeving merkte ik enthousiasme voor yoga, maar veel mensen durfden de stap naar een ‘klassieke’ yogastudio niet te zetten. Vooral mensen met overgewicht dachten vaak dat yoga toch niet mogelijk was voor hen. Ze voelden zich niet comfortabel om in een studio tussen ‘perfecte yogalijven’ eens te proberen of het iets voor hen was.

Een eigen praktijk

Ik besloot een unieke yogapraktijk op te zetten: privéles (of in kleine groepjes tot 6 personen) aan huis. Speciaal gericht op mensen met overgewicht of andere (fysieke) beperkingen. Want laat je niets wijsmaken: iederéén kan yoga beoefenen!

De reacties waren hartverwarmend. Mensen ontdekken hun eigen kunnen, hun eigen lichaam, zonder schroom of gène. Curvy Queen Yoga creëert de mogelijkheid om jezelf fysiek en mentaal gezonder te maken, in een persoonlijk en sereen kader.

Heb je de stap naar yoga nog niet durven zetten, maar ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op!